Cursuri inot copii Bucuresti

/Cursuri inot copii Bucuresti

Obiectivul nostru este de a introduce copii in lumea inotului, cursul ca termen general reprezentand un mod eficient de educatie si organizarii timpului liber.

Pe durata cursurilor de inot, vom urmari invatarea si perfectionarea stilurilor de inot, cat si adaptarea la mediul acvatic, coordonarea miscarilor, dezvoltarea echilibrului fizic si psihic, integrarea in grup si socializarea.

Inotul este sportul recomandat in vederea dezvoltarii unui corp armonios fiind recomandat de medici si kinetoterapeuti pentru prevenirea sau recuperarea eventualelor traumatisme.

In cazul cursurilor de inot metodele de invatare trebuie sa tina cont de psihologia cursantului, sa se urmareasca adaptarea la mediul acvatic, apoi invatarea miscarilor de baza ale inotului – de la simplu la complex – finalizand programul de lucru in functie de posibilitatile elevului cu invatarea si perfectionarea miscarilor. Trebuiesc excluse metodele dure prin care copii sunt fortati sa invete sa inoate, deoarece pot deveni traumatizati dupa doar cateva lectii.